Semester är inga bilder

Semestern lider mot sitt slut. Efter att ha rest lite i Sverige och hälsat på släkt och vänner lite överallt så kom vi hem igår. Idag packade vi upp resväskorna, tvättade kläderna och packade ner dem igen. Imorgon blir det skärgården igen. Lidö hette det visst. 3,5 timmar med båt och sen är vi framme, vi stannar till fredag. Jag verkar ha tagit semester från fotograferandet också…

…eftersom det inte blivit så många bilder. Påminner om en film som jag såg en gång där en kvinnlig fotograf åkte på semester med en man. Hon vägrade ta kort eftersom hon kände att hon missade att njuta av sin lediga tid. Minns inte vad filmen hette.

Men för att hålla bloggen lite vid liv så lägger ändå upp ett par bilder från Skåne. Den första togs mitt i natten efter utflyttningfest för Fredrik. De har roliga namn på busskorten där nere :). Muggen fick han av någon som en utflyttningspresent.