Färglös höst

hagaparken2

Jag köpte mitt första stativ någonsin och kände att jag behövde prova det. Tog med mig IR-filtret och klättrade upp för berget vid Hagaparken (Frösundatoppen). Stativet väger bara 1,6 kg, men blev lite tungt att klättra med ändå när man är otränad. IR brukar betyda att det inte är så mycket färger, men vanliga höstbilder kan man ju se var som helst :).

Stativet som jag köpte heter Dörr A3 och är faktiskt riktigt bra, och dessutom ganska billigt.

hagaparken1


hagaparken3

2 thoughts on “Färglös höst

  1. IR-banditen slår till igen. Stativet ser riktigt bra ut. Köpte du någon kulleden från Dörr också?

  2. Jepp, blev Dörr HB-36 som fått väldigt bra recensioner också. Är faktiskt ganska nöjd, men tror jag måste träna upp lite muskler innan jag tar med dem på långsemester ;)

Comments are closed.